Diensten

De lakkerij verzorgt hoogstaand lakwerk met producten van de beste kwaliteit. En dit in alle kleuren en op alle mogelijke ondergronden. Vanzelfsprekend voldoen wij dan ook al aan je wensen op vlak van beitswerk, hoogglanslak, open nerf- en patineertechnieken, metallic-lakken, speciale effecten en het lakken van sectionaal poorten, glas, metalen profielen of andere voorwerpen.

Expertise

Je bent bij de lakkerij niet enkel zeker van perfect lakwerk, maar je kan ook rekenen op onze expertise inzake hoogglans. Vanzelfsprekend voldoen wij aan al je wensen op vlak van beitswerk, open nerf- en patineertechnieken, metallic-lakken, speciale effecten en het lakken van sectionale poorten, glas, metalen profielen of andere voorwerpen.

Daarom beschikt de lakkerij ook over een specifieke afdeling die gespecialiseerd is in straalwerken want enkel op deze manier krijg je bijvoorbeeld die donker gebeitste deuren in een lichte beitskleur of open nerftechniek.

De juiste voorbereiding

Een vlekkeloos eindresultaat vraagt een perfecte voorbereiding. Vandaar dat het correct voorschuren van de onderdelen, het goed ontvetten van aluminium onderdelen, het juist tussenschuren van alle gelakte oppervlakken steeds van het grootste belang is om een mooi eindresultaat te bekomen. Ieder materiaal (MDF, massief hout, aluminium, enz) vraagt een eigen stappenplan in de voorbereiding.

Ondergronden

De lakkerij verzorgt al jouw spuitwerken. Dat houdt in dat we werken aankunnen van verschillende afmetingen en op alle mogelijke ondergronden zoals hout, aluminium, glas, kunststof, en zoveel meer.

Kleurkeuze

Kleur heeft geen geheimen voor ons. Je kiest uit het volledige spectrum jouw favoriete kleur voor het perfecte resultaat, passend bij jouw woning.

Je wil niet over 1 nacht ijs gaan bij het beslissen van de kleur? Dat begrijpen we volkomen! We kunnen gerust voor jou een kleurstaal lakken. Hiervoor vragen we een kostprijs van €25 die je volledig kan recupereren als je voor de lakkerij kiest voor de uitvoering van je lakwerk.

All-in?

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van onze ‘all-in formule’. Hierbij maken wij een offerte die niet enkel het spuitwerk omvat, maar zorgen we ook voor de (de)montage.
Heb je vaste onderdelen (van bvb. een keuken) die niet gedemonteerd kunnen worden, dan kan je beroep doen op onze schildersploegen. Op deze manier worden jouw deuren en lades bij ons in het atelier gespoten, en komen onze schilders de ‘vaste’ onderdelen bij jouw thuis schilderen. En dit alles aan een vaste, vooraf afgesproken, prijs.

Transport

Je bent niet in de mogelijkheid om de onderdelen tot bij ons te brengen? Geen enkel probleem! Wij halen ze bij jouw thuis op en leveren ze nadien in perfecte staat terug af. En dit tegen een kleine vergoeding. Op deze manier moet je enkel zorgen voor de demontage vooraf en de montage nadien.

Voor onze professionele klanten is snel en zorgeloos zelf kunnen transporteren van het grootste belang. Daarom worden alle onderdelen mooi apart verpakt zodat u geen tijd verliest bij het laden en ook het transport zelf kan gebeuren zonder u zorgen te moeten maken.

Producten en kleur

De lakkerij gebruikt enkel lakken van hoogwaardige kwaliteit zodat je kan profiteren van de hoogst mogelijke kras- en slijtvastheid. Wij werken voor 90% met 2-componenten polyurethaanproducten.

Al onze producten voldoen steeds aan de strengste kwaliteits- en milieunormen. Op deze manier heb je een garantie op de lichtechtheid en een zeer goede chemische en fysische resistentie.

Voor iedere toepassing kiest de lakkerij de beste oplossing, want elk meubel vraagt een specifieke behandelingsmethode. Een badkamermeubel moet bv. meer bestendig zijn tegen vocht, waar een keuken vooral zeer krasbestendig moet zijn.

Geen kleur is ons teveel. Standaard werken wij met de meest gekende kleurwaaiers (NCS, RAL, Sikkens, ...), maar dankzij ons eigen kleurlabo kunnen wij tegemoetkomen aan iedere kleur! Daarnaast heb je steeds de keuze tussen verschillende afwerkingen zoals mat, satijn en hoogglans. Kies je voor een structuurlak dan kan je bij ons zelfs terecht voor een structuurlak op maat waarbij je kan kiezen tussen verschillende structuren.

Milieuvriendelijk

De lakkerij vindt het erg belangrijk om te werken met milieuvriendelijke producten. Daarnaast werken we samen met verschillende door de overheid erkende afvalverwerkers die ervoor zorgen dat al onze resten en afval correct wordt verwerkt en gerecycleerd. Deze filosofie trekken we door doorheen het hele bedrijf. Zo voldoet bv. ook onze spuitcabine aan de strengste Europese milieu- en gezondheidsnormen.

Zandstralen / glasparelstralen / luchtgommen

Zandstralen, glasparelstralen, luchtgommen, … allemaal verschillende benamingen waarmee hetzelfde procedé bedoeld wordt. Glasparelstralen is een efficiënte manier voor het verwijderen van oude verf- of beitslagen. Bij zandstralen worden zandkorrels of granulaten onder lage druk op het te reinigen oppervlak geblazen. Omdat we met glasparelstralen een veel mooier en fijner eindresultaat bekomen, werken wij enkel nog met deze granulaten.